VELKOMMEN

 

Denne enestående perle i København er den kunstnerisk arv efter den fransk-algierske kunstner Manuel Tafat, som i de sidste 30 år af sit liv havde sit virke i København. Det er hans livsværk, hans palads, som du træder ind i, og som forening Art and Colour, har som ærinde at varetage og formidle til omverdenen. 

Omgivet af utallige farveindtryk, træder man ind i mosaikkernes rige. Med inspiration og ideer hentet fra kunstnerens begivnhedsrige liv, genfinder man ofte hans fortællinger i udsmykningen. Han var blandt andet inspireret af de ekspressonisktiske kunstnere, som Miro, Matisse, samt den spanske arkitekt Antonio Gaudi. Udtrykket er på en og samme tid navistisk, og der er udvist stor ide rigdom for strukur, farver og former. Kunstnerne startede i 1992 i forbindelse med Kulturby 96 i København, hvor loftet skulle indgå som en del af en kunst installation. Arbejdet tog om sig og i dag udgør hele stedet et stort 3D kunstværk.

Overalt, fra loft til gulv, fra vægge til flader drages man ind i Manuels artistiske univers, hvori man enten kan sidde og fordybe sig - med et  glas vin i, booke et bord til middag eller afholde et større selskab på stedet.

10
10
press to zoom
16
16
press to zoom
18
18
press to zoom