top of page

VELKOMMEN

 

Kunst og Farver er den kunstnerisk arv efter den fransk-algierske kunstner Manuel Tafat, som i de sidste 30 år af sit liv havde sit virke i København. Det er hans livsværk, hans palads, som du træder ind i, og som forening Art and Colour, har som ærinde at varetage og formidle til omverdenen. 

Omgivet af utallige farveindtryk, træder man ind i mosaikkernes rige. Med inspiration og ideer hentet fra kunstnerens begivenhedsrige liv, genfinder man ofte hans fortællinger i udsmykningen. Han var blandt andet inspireret af de ekspressionistiske kunstnere som Miro, Matisse samt den spanske arkitekt Antonio Gaudi. Der er udvist stor ide rigdom for struktur, farver og former. Kunstneren startede arbejdet i 1992 i forbindelse Kulturby 96 i København og frem til 2000. Overalt, fra loft til gulv, fra vægge til flader drages man ind i Manuels artistiske univers.  

Stedet er i dag åbent ved booking til selskaber og events og udgør en fantastisk ramme til barnedåb, fødselsdage, bryllup,  middage, møder og mindre konferencer fra 10 - 55 gæster.  Velkommen til Kunst og Farver. 

bottom of page